Animatie video laten maken

Wil jij graag een boodschap op een leuke manier overbrengen aan een klant of bezoeker van je website? Dan ben je bij Animatieboeren aan het juiste adres! Door middel van ons gespecialiceerde team helpen wij jou opweg een geweldige animatiefilm te ontwiekkelen. Je kunt animatiefilms op verschillende stijlen overbrengen aan een klant, elke manier is mogelijk.

Ons team denkt graag mee met zijn klant om een aantrekkelijk en aangenaamde film te ontwikkelen. Een animatiefilm is tegenwoordig de manier om op de aandacht te trekken van de klant. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul dan het formulier in onderaan de pagina.

Animatiefilm maken door de Animatieboeren

Animatieboeren begeleid jou van 0 tot 10 met het ontwerpen van jouw animatiefilm. Wij bespreken samen met de klant aan welke eisen de film moet voldoen en welke boodschap er achtergelaten moet worden bij de klant. Na de levering van zo een animatiefilm, bespreken wij de feedback van onze klant om de film zo goed mogelijk te ontwerpen.

Attachment_1628333862
Attachment_1628333862 (1)

Waarom een animatie video laten maken?

Als je van plan bent een animatiefilm te ontwerpen isn dat meesta met het doel een duidelijk,krachtig en effectieve boodschap over te brengen. Aandacht van een persoon kun je het beste behouden door een animatiefilm. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw bericht blijft hangen en je mogelijk hierdoor een klant binnenhaald. Je kunt een animatiefilm zien als een win win situatie. Jouw bericht komt duidelijk aan bij de klant en de klant kan gebaseeerd op deze informatie met jou in zee willen gaan.

Kosten animatiefilm

Animatieboeren werkt met vaste tarieven. Wij willen graag dat de kosten duidelijk zijn voor onze klanten. Wij behouden onze klanten graag goed en geven dus daarom geen onverwachtse extra kosten. Sterker nog, mocht het zo zijn dat er geen voice-over nodig is dan kan de prijs ook nog minder worden!

Zie hieronder een voorbeeld van een van onze projecten. Wij werken met vaste prijzen, ongeacht het soort film dat jij ontwerpen wil. Onze prijzen liggen tussen de €900,- en €2000,-

Werk van Animatieboeren

Veel klanten zijn jou voor geweest met een tevreden gevoel. Bekijk ons portfolio om te zien wat wij allemaal gemaakt hebben.

Dit zeggen onze klanten over ons

Top bedrijf! Zeker een aanrader als je geen torenhoge prijzen wilt betalen voor een uitlegvideo.
Karin De Vries
Ik heb De animatieboeren via mijn compagnon leren kennen. Die adviseerde mij met Animatieboeren te werken, en ik kan zeggen dat ik er geen spijt van heb gehad. Dit team is erg flexibel en houdt zich aan zijn afspraken.
Stephan Wijnbergen
Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. zij werken snel en doelgericht. Zeker een aanrader!
Chanel Van vliet

Animatie video laten maken?

Wij sparren graag met onze klanten over hun doelstellingen. Heb jij een mooi idee waar jij werkelijkheid van wil maken? Twijfel dan niet en benader ons meteen!.We dringen bij jullie door tot de kern, om precies te begrijpen waar het om gaat. Zodra ons duidelijk is wat jullie doelstelling is, maken wij een storyboard. Als deze naar wens is volgt de animatiefilm.

Vul het formulier hier onder in om een aanvraag te doen voor uw eigen animatiefilm!