Onze diensten

Wij ontwikkelen animatiefilms tot aan cartoonfilms. Wij zijn breed gespecialiseerd en gaan graag een project met jou aan. Bekijk welk product en stijl het beste bij jouw bedrijf en doelstelling past.

Custom animatie
€2000,-

Een custom animatie is helemaal ontwikkelt vanuit jouw bedrijfsmerk en huisstijl. Op deze manier maak je jouw bedrijf herkenbaar.

Zodra jouw ontwerp en visie of doel bekend is bij ons maken wij een script en storyboard. Bij goedkeuring van onze klant gaan wij van start. Binnen 5 dagen is jouw kennis werkelijkheid!

Attachment_1628333862 (1)
Attachment_1628333862

Custom animatie
€1500,-

Bij een cartoon animatie kun je gemakkelijk een complex verhaal overbrengen in een animatiefilm op een leuke manier. Met behulp van 2D verwerken wij jouw bericht in een cartoonfilm. Dit maakt jouw bericht duidelijk naar het doelgroep.

Whiteboard animatie
€1200,-

Een whiteboard animatie is de beste manier om een visie of plan te presenteren. Deze manier van animatie word vaak gebruikt door bedrijven die hun visie willen verduidelijken.

Motion graphic
€900,-

Ideaal voor het weergeven van processen informatiestromen en datasystemen. Deze graphics zijn duidelijk en strak ontworpen.

Met name geschikt voor animaties die vertoond worden in een ‘corporate setting’. Zakelijker dan de cartoonstijl. Ideaal voor technische pitches, producten, diensten of bijvoorbeeld reorganisaties.

Vraag offerte aan!

Binnen 24 uur reactie!